Christine on the Clouds

Ca sa ma simt in siguranta port o camasa alba. Simpla, cu dantela, pliuri, broderie, cu sau fara transparente, coate, volane sau nasturi, da’ alba sa fie sau macar un pic de alb pe undeva sa aiba.

Nevoia asta de siguranta ma face atat de nesigura incat mi-am propus sa renunt la camasi, sa m-arunc, sa incerc si sa vad – ce mare lucru o sa fie? Si daca e sau nu, tot acolo ajung.

Atunci matase si bumbac sa fie!

Sa fie tot ce e mai fin, mai placut de atins, de simtit, sa fie tot ce e mai natural si pur – da’ vis sa nu fie! Sa fie aievea, cand ma trezesc sa pot atinge iar. Sa fie bluze din jerse si matase. Usoare, feminine, confortabile, bluzele la care am visat si ele, cu siguranta, m-au visat pe mine :)

Asa dintr-un vis si multa zbatere au devenit cat se poate de reale bluzele Christine on the clouds. S-am inceput sa scotocesc dupa materiale, sa caut cut-ul perefct, apoi la lumina zilei match-ul perfect si apoi… deja e o alta poveste :)

coc4

_CCP7947
_CCP7958_CCP8140_CCP8089

_CCP7955

Foto: Claudiu Popa

Modele: Andreea Vasile/ Iuliana Craciun

 

Această intrare a fost publicată pe 13 iunie 2013 la 00:18 și este din categoria Uncategorized. Pune un semn de carte la legătura permanentă. Urmărești aici orice fel de comentarii cu flux RSS pentru acest articol.

3 păreri la “Christine on the Clouds

  1. Daniela pe a spus:

    Iuhuuu, primele bluzite cu noul brand, imi place logo-ul, mai ales ce scrie deasupra norisorului, hihi, un personal touch asa, your style :) Felicitari si sa fie intr-un ceas bun!

  2. Daniela pe a spus:

    Si apropo, foarte interesanta aceasta locatie, la inaltime, deasupra micului Paris…I love it…

Lasă un comentariu