Imbratisare

„Acum, adormind stransi unul intr-altul, si inveliti de jur imprejur cu aripile, pareau un singur organism, neinchipuit de rotund si de moale.”

Ana Blandiana

IMG_9661a IMG_9667a - coperta

Această intrare a fost publicată pe 1 Februarie 2013 la 09:20 și este din categoria Uncategorized. Pune un semn de carte la legătura permanentă. Urmărești aici orice fel de comentarii cu flux RSS pentru acest articol.

3 păreri la “Imbratisare

 1. E nepotrivit sa citesti astfel de postari la munca…te ia valul, incepi sa visezi si uite asa scade eficienta muncii, se duc naibii indicatorii de profitabilitate si scad cotatiile la bursa…si ochii spun mai vrem si mintea spune inca putin …mmmm

 2. Daniela pe a spus:

  Pentru mine e foarte potrivit…cand stai intr-un open space cu 250 de oameni si incerci sa-ti mentii echilibrul psihic printre lingusitori, prefacuti, pseudo-specialisti, pilosi, etc…simti nevoia de frumos si de o gura de aer…o clipa de visare pe care o gasesc aici!

 3. in dimineata cu pricina,
  pe un frig taios si soare frumos eram in parc sa pozam ingeri,
  cu speranta c-au inflorit barzii :)

  fiecare cu propria-i perspectiva :))

  iar in completare zilei am gasit asta:

  „Iubirea adevărată e o experienţă a bucuriei împărtăşite şi ea iradiază, ca atare, în întregul spaţiu din jurul său. Evident, nu am în vedere placiditatea bovină a unei nesimţiri în doi, nu cred în utopia unei exaltări de fiecare clipă sau în convieţuirea paradisiacă, în care totul e roz, adorabil, ireproşabil. Vreau doar să spun că dacă o întîlnire de dragoste devine prea complicată, dacă emoţia, farmecul şi plăcerea se umplu, dintr-un motiv sau altul, de cearcăne, ceva în măruntaiele acestei întîlniri e pe cale de a se deteriora. De asemenea, dacă frumuseţea întîlnirii se cuplează cu nefericirea masivă a altora. O mare iubire care sfîrşeşte prin a ruina cariere, caractere, vieţi e o iubire mai curînd strîmbă şi are puţine şanse de happy end. Sintagme de tipul „sînt îndrăgostit fără speranţă“, „sînt îndrăgostit şi mă simt vinovat“, „sînt îndrăgostit şi nu mai sînt bun de nimic“ n-au ce căuta în vocabularul iubirii. Iubirea adevărată e creatoare, mobilizatoare, restauratoare. E tonică, simplă, vitală.”

  Andrei Plesu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: