Christine on the Clouds la Play Design Fair

Play-Design-Fair-upcycling-și-posibilități-infinite-în-design

Sambata si duminica, 28 si 29 iunie, Institutul Francez si Chez Elvire din Bucuresti gazduiesc un eveniment-concept in stil francez, si anume Play Design Fair: primul targ de reciclare inteligenta si design romanesc.

Ele vor fi totodata gazdele colectiei Christine on the Clouds, hainele delicate si feminine pe care incercam sa le facem in fiecare zi, haine care se bazeaza pe folosirea materialelor naturale si reutilizarea tesaturilor de orice natura, in scopul unui mix inteligent intre stofe, bumbacuri, matasuri dintre cele mai fine si viziunea ambitioasa si feminina care ne tot ghideaza de 1 an de cand am inceput aventura.

Este primul targ la care participam si speram ca l-am ales dupa chipul si asemanarea noastra. Asta pentru ca am crezut in filozofia de upcycling promovata de Play Design Fair, care de altfel se pliaza foarte bine pe conceptul nostru de lucru si de creatie.

„Cu umor, curiozitate si viziune asupra tendintelor actuale si directiilor din moda si lifestyle, evenimentul pune lumina pe un trend international  major: upcycling in designul contemporan. Mai mult decat reciclare, vorbim despre creatie si reinvetare, plecand de la un obiect/material ce a trait. Upcyclingul este o atitudine si un stil de viata, unde frumosul prinde un nou sens, forme si idei”.

Timp de 2 zile, targul propune deci „o perspectiva noua asupra modei si a designului printr-o abordare proaspata, proiectii video fashion, moda, bijuterii si accesorii de designer, conferinte, sesiuni lejere de networking si un strop de je ne sais quoi tipic parizian”. Si noi ne-am propus cam tot ce si-au propus si ei, cu ajutorul hainelor noastre discret si eficient reinventate.

Va asteptam si pe voi sa ne vizitati sambata sau duminica pe Bd Dacia, nr. 77, sa probati rochiile si bluzele si toate hainele daca vreti, sa le atingeti si daca va plac, sa le si achizitionati.

Mai multe despre targ, aici. Sau pe pagina oficiala de Facebook.

Mai multe despre noi, stiti unde. Tot pe o pagina oficiala de Facebook. A noastra. :)

Anunțuri
This entry was published on 25 Iunie 2014 at 00:39 and is filed under Uncategorized. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: