„Visul care te viseaza” la Gala UnArte

Visul este o parte fascinanta, enigmatica si importanta a existentei noastre. Aduce la suprafata cele mai adanci dorinte, unde vointa are un rol marginal. Inconstientul ne vorbeste prin intermediul visului, luandu-si toata libertatea pe care de foarte multe ori ne-o reprimam. Experientele proprii m-au determinat atat din punct de vedere estetic, dar mai ales interior, sa adopt camasa alba ca element nelipsit al vietii mele cotidiene. Camasa alba, in toate formele si variantele ei, imi confera siguranta estetica, dar mai ales emotionala. Adoptand camasa, simbol al masculinitatii, ca forma de expresie estetica, ma simt la adapostul unei imagini mereu ingrijite, care creeaza distanta si nu lasa loc de intrebari. Insa combinatiile mai putin conventionale lasa adevarata personalitate sa respire.

Colectia VISUL CARE TE VISEAZA este triumful inconstientului, al sensibilitatii feminine asupra vointei autoimpuse, a masculinului, libertatea fiind singura forma de aparare.

_MG_9359

unnamed (2)

unnamed

unnamed (3)

unnamed (4)

_MG_9481

unnamed (5)

unnamed (6)

Master „Strategii de moda si costum” – UnArte
Colectia „Visul care te viseaza” la Gala UnArte
Coordonator: Prof. univ. dr. Ruxandra Popp
Designer: Cristina Serbu
Fotograf: Alexandru Paul
Model: Florentina Nastase

Anunțuri
This entry was published on 30 Iunie 2014 at 18:24 and is filed under Uncategorized. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

3 thoughts on “„Visul care te viseaza” la Gala UnArte

  1. Daniela on said:

    Imi place colectia, am vazut-o, am pipait-o, am purtat-o pe catwalk-ul de la Unarte. Am impresia ca o stiu demult, cumva dinainte sa o vad. Fiecare piesa spune ceva nou si cu toate astea colectia intregeste aceeasi idee. Idee care ma imbie si ma poarta undeva…unde vreau eu. Elementul care ma fascineaza insa este gulerul foarte inalt, oare pentru ca stiu sa-l port?
    Felicitari! Este un pas important pentru ceea ce vrei sa ne spui. Abia astept sa vad ce ne mai pregatesti.

  2. Monica Moldovan on said:

    De cateva minute bune stau si ma gandesc si nu stiu cum sa incep…insa stiu sigur ca vreau sa ajung in punctul in care sa spun : creatiile Cristinei se joaca cu emotiile si sensibilitatea ta, iar din acest joc tu iesi mereu castigatoare, plina de sarm !

  3. multumesc tare mult!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: