Christine on the Clouds

coc2

De multe ori viteza lumii în care trăim ne determină să percepem hainele noastre ca pe niște armuri. Christine on the Clouds propune feminitatea ca singură formă de apărare și lejeritatea că unică formă de protest. De aceea căutăm și folosim țesături naturale, fine și moi la atingere pentru fiecare din hainele pe care le creăm, din dragoste pentru materiale, dar mai ales pentru natură. Iar această grijă ne îndeamnă să readucem la viață stocuri de mătase și tricot punându-le cap la cap în ediții limitate.

Totul a pornit de la o nevoie. Nevoia de siguranță care te face să porți mereu o simplă cămașă albă. O cămașă albă simplă sau cu dantelă, cu pliuri sau broderie, cu sau fără transparențe, coate, volane sau nasturi, dar albă să fie sau măcar un pic de alb pe undeva să aibă. Nevoia de siguranță care face oamenii atât de nesiguri încât incertitudinea îi aruncă în vis. Și din vis și din zbatere se nasc ideile.

De la rutina unei cămăși, Christine on the Clouds a ajuns la senzualitatea mătăsii, la bumbac, tricot și tot ce e mai fin și mai delicat. Tot ce e mai natural și pur, mai plăcut de atins, de simțit, orice dar vis să nu mai fie. Să fie aievea, să poată fi atins. Să fie bluze din jersé și mătase. Să fie rochii din tricot și bumbac. Să fie ușoare, feminine, confortabile, bluzele la care oricine visează.

Christine on the Clouds este o femeie. Dar și un loc. O femeie cu capul în nori și inima în dressing. Este ea și orice altă femeie sofisticată, dar nepretențioasă pe care o îmbracă. Este totodată un loc unde materiale fine precum mătasea, bumbacul, cașmirul sunt readuse elegant și cât mai natural posibil, la viață.

 

Creatorul acestor haine sunt eu, Cristina Șerbu. Actriță la datorie, mamă în fiecare zi și iubitoare împătimită de tot ce e natural și alb. Dintr-o pasiune sensibilă pentru articolele feminine de îmbrăcăminte, am început să îmbin cu ușurință și curiozitate tot felul de materiale, iar pasiunea a tot crescut. Din acest motiv am simțit nevoia să-mi dezvolt abilitățile de designer și mai mult, de consultant de imagine și personal shopper, la Istituto Marangoni Londra și apoi, în cadrul unui Master în Strategii de Modă, la UNArte București. Înainte de acestea, am terminat Universitatea de Artă și Film I.L.Caragiale din București. Ce rămâne în urmă se vede în atelier, online, dar mai ales pe corpurile femeilor care aleg Christine on the Clouds.

Reclame

2 păreri la “Christine on the Clouds

  1. Ramona pe a spus:

    buna ziua. Unde se poate vedea colectia? Si cum de poate comanda? Sunt fana materiale naturale iar creatiile dvs imi plac f mult.
    Va multumesc

  2. Buna, ma bucur mult sa aud asta. Multumesc. Se pot vedea in atelier, adresa o gasiti la Contact sau puteti veni pe 20 si 21 decembrie la tagul Made in RO – Târg de design românesc ediția a 5-a. Pe viitor se vor putea comanda si online.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: