Christine on the Clouds

coc4
De multe ori viteza lumii în care trăim ne determină ca hainele noastre să fie o armură. Christine on the Clouds propune feminitatea ca singura formă de apărare și lejeritatea ca unica formă de protest. Christine on the Clouds cauă și folosește țesături naturale, fine și moi la atingere pentru fiecare din hainele pe care le creează, din dragoste pentru materiale, dar mai ales pentru natură. Din atenta grijă pentru detalii si natura, Christine on the Clouds readuce la viață stocuri de mătase și tricot, punându-le cap la cap în ediții limitate.
Sa ma simt in siguranta purtam o camasa alba. Simpla sau cu dantela, pliuri sau broderie, cu sau fara transparente, coate, volane sau nasturi, da’ alba sa fi fost sau macar un pic de alb pe undeva sa fi avut. Nevoia de siguranta ma facea atat de nesigura incat mi-am propus sa m-arunc si sa-ncerc – ce mare lucru putea sa mi se intample? :) Din vis si multa zbatere produsele Christine on the Clouds au devenit cat se poate de reale, iar ceea ce ramane si ma bucura se vede in atelier, online, dar mai ales pe corpurile femeilor care aleg sa se imbrace confortabil, natural si feminin.
Nevoia de a afla, de a sti mai multe, de a experimenta si a ma pune in situatii de multe ori limita m-a determinat sa plec la Londra, la Istituto Marangoni pentru a-mi dezvolta abilitățile de consultant de imagine și personal shopper. Apoi am urmat la UNArte Bucuresti cursurile unui Master in Strategii de Moda si Costum, unde am intalnit oamenii potriviti si situatiile ideale constientizarii si dezvoltarii mele ca designer.

2 păreri la “Christine on the Clouds

  1. Ramona pe a spus:

    buna ziua. Unde se poate vedea colectia? Si cum de poate comanda? Sunt fana materiale naturale iar creatiile dvs imi plac f mult.
    Va multumesc

  2. Buna, ma bucur mult sa aud asta. Multumesc. Se pot vedea in atelier, adresa o gasiti la Contact sau puteti veni pe 20 si 21 decembrie la tagul Made in RO – Târg de design românesc ediția a 5-a. Pe viitor se vor putea comanda si online.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: