Contact

Atelierul Social Plum

Atelier de consultanta si shopping personalizat

Localizare: Piata Unirii / Str. Crisului, n5, ap.5

crisului 2

Cristina Serbu / 0722 530 593 / plum@socialplum.ro

Atelierul gazduieste si sediul Christine on the Clouds

Reclame

4 păreri la “Contact

  1. Buna! ma bucur ca te-am gasit si ca esti in Bucuresti. Si ca iti plac matasea, bumbacul si materialele naturale. Eu sunt mai old-fashion, motiv pentru care apreciez aceste materiale. iar pentru ca nu le mai gaseam in hainele facute de-a gata, am cumparat cateva metraje de matase acum doi ani, atrasa si de culorile vii, in care primesc multe complimente de la sotul meu. Acum, problema este ca ele au ramas metraje, au cam disparut croitoresele, sau mai zis mestesugul acesta practicat la domiciliu de doamne talentate, asa cum am prins in copilarie (tot spuneam ca sunt old-fashion!). Rugamintea mea era legata de aceste materiale, daca as putea veni cu ele la atelier si am toata increderea ca inspirata de statura, conformatia mea si de ce nu, personalitate, adaptand tiparele pe care le ai deja sau cum crezi tu ca este mai bine, sa dam viata acestor metraje (daca si ele te inspira de asemenea, bineinteles). Sunt o mare iubitoare de rochii si chiar daca nu se va putea face nimic, mi-ar face placere sa te cunosc :)

    • Buna! Ma bucur mult ca-ti plac materialele pe care si noi le apreciem, insa da sunt din ce in ce mai greu de gasit. Cu cea mai mare placere te asteptam la atelier si vom vedea ce putem face. Noi nu lucram pe comanda, dar daca ceva se va adapta bine croielilor noastre vom face o exceptie :) Abia astept sa ne cunoastem.

  2. Multumesc pentru raspuns, apreciez amabilitatea! Exact la o adaptare ma gandeam si eu, mai ales ca aveti personal de executie care a mai lucrat cu matase. Poate fi o combinatie cu tricot, asa cum am vazut in imagini. Daca este convenabil si pentru dvs. saptamana viitoare va sun si stabilim impreuna o zi si un interval orar convenabil. Pana atunci, toate cele bune!

  3. Astept semn. Toate bune sa ne fie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: