Despre mine

Cum imi place sa cred ca nu confund goana dupa ultima croiala sau banii ingropati in cumparaturi la nervi, plictiseala sau suparare cu descoperirea si dezvoltarea sinelui si a stilului personal, am nascut Social Plum, atelier de consultanta si shopping personalizat. Iar acum acest blog care sa-l completeze.

Sunt actrita, mai mult mama, si ce mama :), da’ ce baiat si de prea multi ani sunt urmarita de Knulp a lui Hesse. Cum am obosit m-a prins, m-a aruncat afara din mine si iata inceputul.

Imi doresc sa traiesc intr-o lume cu ceva mai multa armonie, macar vizuala. Imi doresc sa dorm mai mult noaptea, sa pot manca in doua ore si nu in doua minute. Imi doresc sa traiesc la Paris, dar traiesc in Bucuresti si nu-mi pare rau. Si-mi doresc o tara frumoasa, cu orase si strazi frumoase, cu oameni, ganduri si fapte frumoase, imbracati ceva mai frumos.

Vreau mai mult frumos la vedere. E primul pe care il observ, dar nu si ultimul pe care-l vad. Imi doresc mai mult continut frumos tasnind naucitor din interior catre afara. Visez sa-l zaresc mai des curgand pe strazi si fac si eu ce pot in sensul asta, ca daca nu o fac eu, n-o face nimeni pentru mine. Si daca n-o fac acum, atunci cand?!

10.octombrie.2012

4 păreri la “Despre mine

  1. monica pe a spus:

    pur si simplu o stare de armonie…!!!
    sa te mai felicit inca o data , a nu stiu cata oara?…sper sa nu cad in derizoriu si totusi nu ma pot abtine FEICITARI si astept cu interes tot ce postezi pe blog !!!

    multumesc mult, ma faci sa ma simt stanjenita.
    a nu stiu cata oara…:)

  2. Olga pe a spus:

    Draga mea! Scrii f frumos, aproape la fel de frumos precum si imbraci:)))) cu mult gust si rafinament! Te felicit pru blog!!!!!!

  3. Lazar Adrian pe a spus:

    Esti grozava! Bine ca mai exista oameni ca tine!

Lasă un comentariu